AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGERS

Welcome to The Village wordt gedragen door de vriendelijkste en okselfriste vrijwilligers! Samen bouwen we het mooiste festivaldorpje van Nederland. Help je ook mee? Graag!

Ben je in 2016 ook al vrijwilliger bij ons geweest?
Vul dit formulier dan niet in, maar gebruik de persoonlijke link om naar je eigen profiel in ons systeem te gaan, om je gegevens en voorkeuren bij te werken. Deze e-mail is op 23 februari verstuurd naar het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent.

In 2016 wel vrijwilliger geweest, maar op 23 februari geen e-mail ontvangen?
Check eerst voor de zekerheid je spambox of stuur anders een e-mail naar support@in2event.com. Dan zorgen we dat je deze link alsnog z.s.m. krijgt! Het is niet nodig om je nogmaals in te schrijven.

INSCHRIJVEN ALS NIEUWE VRIJWILLIGER? VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN!

Uiteraard gaan we heel zorgvuldig met je gegevens om.

Contact informatie


Let op: je moet 18 jaar zijn om te mogen werken op ons festival.

Uploaden bestand

Met zoveel burgemeesters vinden we het leuk om van tevoren al een beetje te zien welk gezicht er bij welke naam hoort. Leuk dus als je een foto van jezelf upload (maar niet verplicht).

Voor Welcome to The Village zoeken we vrijwilligers voor drie verschillende werkperiodes, te weten:

Vroege bouw

De vroege bouwperiode vind plaats in de week voorafgaande aan het festival. Exacte dagen en tijden worden op een later moment gecommuniceerd. Mee helpen bouwen houdt o.a. in dat je mee helpt met het bouwen van de podia en de algehele aankleding van het festivalterrein, waaronder ook het afrieten en plaatsen van hekken. Als je meehelpt bouwen en je komt niet uit de buurt, dan kun je de hele week al overnachten op onze camping. Hiervoor geldt wel, net als alle andere vrijwilligers: eigen tentje mee. Verder krijg je o.a. crewcatering op de dagen dat je werkt, een t-shirt en natuurlijk toegang tot het festival. Het is vrij pittig werk en de dagen zijn lang, maar tijdens het festival ben je vrij. Let wel: er is slechts beperkt plek en veel meer aanbod. We kunnen dus niet garanderen dat je ook daadwerkelijk in de bouw- of breekploeg wordt ingeroosterd. Wel heb je hier de ruimte om het aan te geven als je voorkeur.

Late bouw & breek

Je wisselt de vroege bouwploeg af voor de laatste loodjes voor het festival, en nadat het festival is afgelopen help je mee met het afbreken ervan. Exacte dagen en tijden worden in een later stadium gecommuniceerd. Hiervoor zoeken we harde en betrouwbare werkers: tijdens het weekend ben je vrij, maar vanaf maandagochtend steek je nog een paar dagen de handen uit de mouwen om het festivalterrein weer leeg en schoon op te leveren. Dat klinkt zwaar, maar is tegelijkertijd ook heel gezellig. Eén voor allen, allen voor één! In ruil voor je werk krijg je een t-shirt, een plekje op de camping, eten en drinken op de dagen dat je werkt en toegang tot het festival. Daarnaast organiseren we ieder jaar de super-epic-eind-BBQ speciaal voor de allerlaatste beukers. Het is vrij pittig werk en de dagen kunnen lang zijn, maar tijdens het festival ben je vrij. Let wel: er is slechts beperkt plek en veel meer aanbod. We kunnen dus niet garanderen dat je ook daadwerkelijk in de bouw- of breekploeg wordt ingeroosterd. Wel heb je hier de ruimte om het aan te geven als je voorkeur.

Show (vrijdag 21 t/m zondag 23 juli*)

Om het festival draaiende te houden hebben we op héél veel verschillende functies vrijwilligers nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan barpersoneel, maar ook de beveiliging, verkeersbegeleiding en schoonmaak van het festivalterrein vallen onder mogelijke functies. In ruil voor je werk krijg je een t-shirt, een plekje op de camping en eten en drinken op de dagen dat je werkt. Je werkt iedere festivaldag een shift van ca. 6 uur en daarbuiten kun je natuurlijk genieten van het festival. Om praktische redenen nemen we alleen vrijwilligers aan die alle drie de dagen beschikbaar zijn.

*Sommige shifts zullen vallen op donderdag 20 of maandag 24 juli.

De eerste teamindelingen zijn inmiddels gemaakt. We zoeken nog steeds vrijwilligers, maar met name voor specifieke teams. Invullen van je voorkeur kan nog steeds, en dat vinden we super leuk, maar houd er wel rekening mee dat er een kans is dat je niet meer wordt ingedeeld in een van de teams van je voorkeur.

Voor welke periode / functie wil je je aanmelden als vrijwilliger?

Hieronder kun je je voorkeuren aangeven in volgorde van ‘allerliefst’ naar ‘liefst niet’ (of eigenlijk gewoon ‘ietsje minder graag’ natuurlijk). Zoals hierboven genoemd is er doorgaans een stuk meer aanbod voor de bouw- en breekperiode dan dat we mensen nodig hebben. Alhoewel we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een ieders voorkeuren, kan het dus zo zijn dat je alsnog bij Show wordt ingedeeld, terwijl die op de derde plaats staat.

Klik hier voor een beschrijving van de diverse functie's tijdens show


Let op: het heeft geen zin om bij alle drie je voorkeuren hetzelfde neer te zetten.
Daarvoor zijn we ongevoelig. #robot


Save the date
We trappen het festivalweekend met de gehele crew af op donderdag 20 juli rond de klok van 18:00. Dan vindt ook de briefing plaats per team. Heel fijn dus als je hier rekening mee houdt! Je kunt die dag al eerder terecht op de camping om je tentje op te zetten.

Heb je eerder op een festival of evenement gewerkt?

Overige informatie

Contactpersoon in geval van nood

Wie kunnen we bellen wanneer er tijdens het weekend iets mis gaat met je?

Samenwerken?

Wil je met iemand samenwerken? Dan kun je ons mailen op vrijwilligers@welcometothevillage.nl met als onderwerp “Samenwerken met mijn mattie”. We proberen daar dan zo goed mogelijk rekening mee te houden met het indelen van de teams. Let wel: het is niet mogelijk om dit voor een vriendengroep te doen, dus kies je een of twee beste vrienden uit.

POWERED BY