AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGERS

Welcome to The Village 2019

Welcome to The Village wordt gedragen door de beste vrijwilligers van Nederland en omstreken! Samen bouwen we het mooiste festivaldorp van Nederland. Help je ook mee? Graag!

Save the date
We trappen het festivalweekend met een groot deel van de crew af op donderdag rond de klok van 21:00. Dan vindt ook de briefing plaats per team. Heel fijn dus als je hier rekening mee houdt! Je kunt die dag al eerder terecht op de camping om je tentje op te zetten.

Persoonsgegevens
*
*
*
*
*
*
*

Let op: minimum leeftijd

Je moet minimaal 18 jaar zijn om te mogen werken op ons festival.Werkperiodes

Voor Welcome to The Village zoeken we vrijwilligers voor drie verschillende werkperiodes, te weten:

Bouw (exacte data worden later gecommuniceerd)
De bouwperiode vind plaats in de week voorafgaande aan het festival. Exacte dagen en tijden worden op een later moment gecommuniceerd. Mee helpen bouwen houdt o.a. in dat je mee helpt met het bouwen van de podia en de algehele aankleding van het festivalterrein, waaronder ook het afrieten en plaatsen van hekken. Als je meehelpt bouwen en je komt niet uit de buurt, dan kun je de hele week al overnachten op onze camping. Hiervoor geldt wel, net als alle andere vrijwilligers: eigen tentje mee. Verder krijg je o.a. crewcatering op de dagen dat je werkt, een t-shirt en natuurlijk toegang tot het festival. Het is vrij pittig werk en de dagen zijn lang, maar tijdens het festival ben je vrij. Let wel: er is slechts beperkt plek en veel meer aanbod. We kunnen dus niet garanderen dat je ook daadwerkelijk in de bouw- of breekploeg wordt ingeroosterd. Wel heb je hier de ruimte om het aan te geven als je voorkeur.

Show (vrijdag 19 t/m zondag 21 juli*)
Om het festival draaiende te houden hebben we op héél veel verschillende functies vrijwilligers nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan barpersoneel, maar ook de beveiliging, verkeersbegeleiding en schoonmaak van het festivalterrein vallen onder mogelijke functies. In ruil voor je werk krijg je een t-shirt, een plekje op de camping en eten en drinken op de dagen dat je werkt. Je werkt iedere festivaldag een shift van ca. 6 uur en daarbuiten kun je natuurlijk genieten van het festival. Om praktische redenen nemen we alleen vrijwilligers aan die alle drie de dagen beschikbaar zijn.

* Sommige shifts zullen vallen op donderdag 18 of maandag 22 juli.

Breek
De breekperiode vind plaats in de dagen na het festival. Exacte dagen en tijden worden in een later stadium gecommuniceerd. Hiervoor zoeken we harde en betrouwbare werkers: tijdens het festival ben je vrij, maar vanaf zondagavond steek je de handen uit de mouwen om het festivalterrein weer leeg en schoon op te leveren. Dat klinkt zwaar, maar is tegelijkertijd ook heel gezellig. Eén voor allen, allen voor één! In ruil voor je werk krijg je een t-shirt, een plekje op de camping, eten en drinken op de dagen dat je werkt en toegang tot het festival. Daarnaast organiseren we ieder jaar de super-epic-eind-BBQ speciaal voor de allerlaatste beukers. Het is vrij pittig werk en de dagen kunnen lang zijn, maar tijdens het festival ben je vrij. Let wel: er is slechts beperkt plek en veel meer aanbod. We kunnen dus niet garanderen dat je ook daadwerkelijk in de bouw- of breekploeg wordt ingeroosterd. Wel heb je hier de ruimte om het aan te geven als je voorkeur.Voor welke periode / functie wil je je aanmelden als vrijwilliger?

Hieronder kun je je voorkeuren aangeven in volgorde van 'allerliefst' naar 'liefst niet' (of eigenlijk gewoon 'ietsje minder graag' natuurlijk). Zoals hierboven genoemd is er doorgaans een stuk meer aanbod voor de bouw- en breekperiode dan dat we mensen nodig hebben. Alhoewel we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een ieders voorkeuren, kan het dus zo zijn dat je alsnog bij Show wordt ingedeeld, terwijl die op de derde plaats staat.

Klik hier voor een beschrijving van de diverse functie's tijdens show

Let op: het heeft geen zin om bij alle drie je voorkeuren hetzelfde neer te zetten.
Daarvoor zijn we ongevoelig. #robot


*
*
*

Overige informatie
*

Heb je eerder op een festival of evenement gewerkt?

Contactpersoon in geval van nood

Wie kunnen we bellen wanneer er tijdens het weekend iets mis gaat met je?


*
*

Samenwerken

Wil je met iemand samenwerken? Dan kun je ons mailen met als onderwerp "Samenwerken met mijn mattie". We proberen daar dan zo goed mogelijk rekening mee te houden met het indelen van de teams. Let wel: het is niet mogelijk om dit voor een vriendengroep te doen, dus kies je een of twee beste vrienden uit.Privacy

We gaan uiteraard heel zorgvuldig met jouw gegevens om. Alle data die we van jou ontvangen gebruiken we uitsluitend om jou beter te kunnen helpen als vrijwilliger (informeren, indeling en roostering). De gegevens zijn enkel inzichtelijk voor Welcome to The Village en In2Event (onze geliefde database) en worden twee jaar bewaard. Hierna vernietigen wij jouw gegevens.

Vragen hierover? Stuur ze naar vrijwilligers@welcometothevillage.nl


*
POWERED BY